Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult
Anul asta cred ca ma voi juca combinand toate aromele verii, in cupe reci, racoritoare.
Inghetatele astea cu frisca (parfe-urile), imi plac atat de mult tocmai pentru faptul ca nu trebuie scoase din congelator si reamestecate de n ori si totusi nu au pic de aschii de gheata.
Ieri am facut amestecul frisca, gem de capsuni, afine, lamaie si ciocolata, inspirata fiind de Ala Oancea .
Uite ce-a iesit.
Mixati bine frisca.
Ciocolata alba o topiti pe baie de abur impreuna cu 30 gr frisca lichida.
O lasati sa se raceasca bine.
Stoarceti lamaia.
Intr-un vas amestecati frisca, gemul, afinele, ciocolata topita acum deja racita si zeama de lamaie.
Omogenizati si turnati intr-o caserola.
Bagati la congelator.
Lasati cel putin 12 ore apoi scoateti, rasturnati pe o farfurie- eu l-am pus intr-o caserola si-am miscat usor peretii si s-a desprins repede.(daca ati pus intr-un vas nemaleabil il introduceti cateva secunde in apa calda apoi rasturnati)
Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
citeste mai mult